ZADÁNÍ OSMÉHO KOLA

Redakční skřítka Cida
Redakce už se pomalu začíná plnit lvíčaty a tak je čas pomalu ukončit tuto letní akci. Než se však dostaneme k poslednímu zadání, nezapomeňte si přečíst poslední zážitek Ashanteho v bouři. Už jen jeden hradní předmět stačí najít a třeba právě správný tip vám pomůže získat hlavní cenu.


S posledním kolem se dostáváme i k posledním termínům. Poslední kolo je nutné vypracovat do 28.8. a do tohoto dne musíte doplnit i kola, které jste si odložili. Trochu jsem za vás však lobovala a tedy ten, kdo bude potřeba odložit poslední kolo, tak ho může doplnit do 31.8. Později už vám nebude kolo započítáno.

Pokud jste již vyplnili všechny kola, pak vám zbývá jediný způsob vypracování, které jako všechna ostatní kola zašlete na externí sovu ochrance.hradu@gmail.com.

Posledním úkolem bude zpracovat téma:
SEN

Už se těším, co z vás vypadne. Kdo ještě nevyužil moji pomoc Skřítky, tomu v posledním kole body automaticky navýšíme sami.

Na závěr už mi jen dovolte váš všechny pozvat do Velké síně, kde se pokusíme 2.9. od 19 hodin složit sochu Strážce, jež stále rozbořená stojí vedle stolu nebelvírské koleje.

Děkuji za fůru práce s vámi, za kterou jsem dostala nové tričko a jsem teď mezi skřítky naprostá hvězda! Uvidíme se ještě u vašich dílek.

Pac a pusu
vaše vděčná Cida

Komentáře

Jméno
Nadpis
Text
Kolik je 1 + 4 (slovem)?
Akce

Přehled komentářů


Kolejní časopis Nebelvíru školy Hogwarts.cz