1. úkol

Simelie Mallorny
Milé hradní obyvatelstvo,
jak jste se již v minulém článku dozvěděli, podařilo se nám nalézt mapu za pokladem zakladatelů a jednotlivé indicie při honbě za ním. Merlinu žel tuto mapu škrkny roztrhaly, a vydají její část pokaždé, když splníme jeden z úkolů zakladatelů.

Tento týden náš hon započne. Veškeré vaše snažení můžete zasílat na speciální sovinec zapoklademzakladatelu@gmail.com, kde následně škrkny vyhodnotí, zda jste svým snažením splnili zadání. 

Jelikož jsme již před útokem škrken prošli skoro celou mapu, víme, co jednotlivé úkoly žádají. Budeme vám vždy tedy dodávat přesný zápis od autorů a následně i vysvětlení úkolu.

1. úkol budete můžete plnit od 1.7. do 7.7. V pozdějším termínu škrkny vaše vypracování přijmou pouze v případě, že je uplatíte 8 srpci do pokladny Klubu Lví tlapou. 

Samotné úkoly dávají velký prostor pro to, abyste se sami vyřádili. Je však potřeba vše řádně zdokumentovat, a připojit k nim kratší komentář.

Na konci se nám snad společnými silami podaří nalézt, co nám po sobě Zakladatelé zanechali.

Nechť letošní hon za pokladem započne!


V tomto kole bude úkolem se někam vydat po vlastních nohou. Můžete si odlovit jakoukoliv kešku, zapsat se do vrcholové knihy, či se upsat v jakékoliv návštěvní knize hradu či zámku. Cestou za tímto úkolem nám vyfoťte zajímavou scenérii a samotný zápis, kde bude uvedeno Vaše kouzelnické jméno a název knihy, do které jste se zapsali - v případě kešky její krabička. Fotky by měly vše říct samo o sobě, nicméně nám napište, kam jste se vydali, a co je na tomto místě zajímavé, či příhodu z cesty za svým úlovkem.

Hodně štěstí, první část mapy už škrkny svírají ve svých chtivých tlapkách.

Komentáře

Jméno
Nadpis
Text
Kolik je 5 + 3 (slovem)?
Akce

Přehled komentářů


Kopeček

Napsal: Simelie Mallorny Dne: 15.07.2023 ve 12:35

+šeptá Freye škodolivě do ucha jedno slovo+ Kopeček, kopeček, kopeček...

Úplatek

Napsal: Freya Dne: 01.07.2023 ve 10:15

+ zapisuje si poznámku o úplatku, protože to bude potřeba, zavře notýsek a jde najít první hrad či zámek v okolí +

Kolejní časopis Nebelvíru školy Hogwarts.cz