Vlasy všude kolem nás

Simelie Mallorny
Kadeřnictví je již otevřené nějaký ten pátek, a kadeřnická kouzelnice má plné ruce práce. Kštice chtiví mágové neustále strkají nos do tohoto obchodu, a vyžadují péči o znovunabyté vlasy. Tedy, pokud se tak dá říkat hnízdu, které po účincích hojivého bahenního lektvaru, vzniklo na mnohých hlavách.
Minulý termínový víkend jsem pečlivě zaznamenávala, kdo co nosí na své hlavě, abychom se mohli dozvědět, které vlasy jsou ty nejoblíbenější.

Podrobnější data, ze kterých vycházím, se nacházejí na tomto pergamenu, kde můžete i zjistit, zda si někdo další vybral stejný účes, jaký nosíte.

Z těchto dat se dá vyčíst, že mezi nejoblíbenější barvu zatím patří Hnědá. Vlasy v této barvě si vybralo 35 čarodějů, a byl použit jeden VIP kupon.
Černé vlasy si vybralo 20 kouzelníků, vyhrávají však v sekci VIP, kde si další 4 kouzelníci vlastnící kupon zvolili tuto barvu.
Mezi druhou neoblíbenější barvu patří sekce označovaná jako Blond. Zde si vybralo 29 kouzelníků, a byly uplatněny 2 VIP kupony.
Červené vlasy jsou však taktéž oblíbené, vybralo si tam 22 kouzelníků a byl zvolen 1 VIP účes.
Mezi nejméně zastoupené patří vlasy Zelené, jejich výběr je také nejmenší. Není se tedy čemu divit. Na hradě mají 2 zastoupení, a jedny z VIP sekce.
Modrá sekce pak byla zvolena mezi 10 kouzelníky, a přiživena 1 VIP účesem.

V době průzkumu již tedy bylo vyléčeno 128 lidí z hradní populace, což není příliš vysoké číslo. Jedná se však skoro o polovinu lidí, kteří nyní hrad a pozemky obývají.

Abychom tedy uvedli všechna čísla na pravou míru, v brzké době bude číslo vlasatých jedinců značně navýšeno. V době sbírání dat totiž podstupovalo ozdravnou kůru hned 82 lidí. 
Konkrétně 17 havránků, 8 jezevců, 18 háďat, 24 lvíčat, 11 profesorů, 3 zaměstnanci a 1 duch.

Z toho nám plyne, že ještě 153 lidí v této době neprošlo ozdravným lektvarem. Ovšem na obranu všech kolejí musím zmínit, že v tomto počtu se nachází 18 Obyvatel Godrikova Dolu a 36 Obyvatel Prasinek.  Ti jsou ve většině případech již mimo náš kouzelnický svět, a zde si drží pouze část svého majetku. Žel Merlinovi se jim nějak podařilo nakazit taktéž.

Avšak které troje vlasy v době průzkumu byly na hradě nejoblíbenější?
1. místo v oblíbenosti získali hnědé vlasy s katalogovým číslem 145.
2. místo v oblíbenosti sdílí troje vlasy, které si vybralo vždy po 4 kouzelnicích. Jedná se o katalogová čísla 77, 39 a 8.
3 .místo v oblíbenosti získala taktéž tři katalogová čísla. Po třech lidech si zvolila vlasy 88, 5 a 110.

Mezi nejdiskutovanější účes se pak dostal účes č. 66 z VIP sekce, jež byl pojmenován jako Kluběnka. Jeho hrdým nositelem ještě do nedávna byla Hayley Moon.

Jsou to právě Tvoje vlasy, které se dostaly mezi oblíbené? Nebo ještě stále tvoje pleška regeneruje a na vlasy čekáš? Můžeš nám zanechat komentář a říci, zda by sis právě tyto vlasy vybral, a nebo máš jiné vyhlédnuté.
Též můžete zanechat komentář, zda jsou mezi VIP účesy nějaké, o kterých sníte a netrpělivě tak čekáte, až v truhle naleznete kupon na jejich zakoupení.

Komentáře

Jméno
Nadpis
Text
Kolik je 1 + 2 (slovem)?
Akce

Přehled komentářů


Kolejní časopis Nebelvíru školy Hogwarts.cz